Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cel mai dinamic partener Microsoft Dynamics NAV: AGER Solutions

13 August 2007



La bilantul anual al Microsoft Romania, AGER Solutions a fost numit cel mai dinamic partener (crestere anuala, procent si volum) pentru cresterea pe care a inregistrat-o pe parcursul anului fiscal 2007 in directia Microsoft Dynamics NAV. AGER Solutions multumeste tuturor celor 18 clienti care au ales serviciile sale pentru Microsoft Dynamics NAV in anul fiscal 2007: Bachmann DC Romania, Dalkia, Den Braven, Einhell Romania, Eurex Alimentare, Gardinia Home Decor, Granddis, JI Components, Nexans, Oerlikon Balzers, RH Printing, Riso Scotti, Rosegur, Suntory, Tehnoclima, Tricomserv, WIEE, Wirom Gas. Decizia lor de a lucra alaturi de AGER Solutions a consolidat pozitia companiei ca partener de top Microsoft Dynamics NAV si constituie un semn al calitatii serviciilor oferite, al seriozitatii si maturitatii companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Pagubit
Nu apelati la serviciile acestei companii, este sub orice critica, resursele costa cat licentele, au preturi foarte mari pe care le veti stii abia la sfarsitul implementarii....A DAT FALIMENT IN TIMISOARA...ESTE FALIMENTARA....AGER SOLUTIONS FALIMENTARA! NAVISIONS DE LA AGER SOLUTIONS E FALIMENTARA!
15 Ianuarie 2009, 05:31:25
Angajat
Si-a batut joc de angajati ...clientii sunt tratati cu indiferenta la problemele avute; preturile serviciilor sunt dublate din dorita de a face bani, bani, bani....de aceea a dat faliment in Timisoara!!!!!!!!!!!
15 Ianuarie 2009, 05:32:56